به گزارش خبرنگار مهر، در این نشست محمدرضا دزفولی مخبر- دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص فرایند ساز و کارهای تصویب سند راهبردی ستادها در شورای عالی انقلاب فرهنگی سخنرانی کرد.
وی از تدوین سند راهبردی هوا فضا و آماده شدن این سند برای قرار گرفتن در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد و گفت: اسناد محیط زیست و IT نیز مسیر کارشناسی خود را طی می کنند و به زودی آماده می شود. همچنین اسناد بیو تکنولوژی و نانو تکنولوژی نیز به تصویب رسیده است.
فرهاد رهبر، رئیس دانشگاه تهران نیز دراین نشست ویژگیهای سندهای راهبردی را عنوان کرد.
دکتر سعید سرکار، دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در خصوص تجارب موفق ستاد نانو در تدوین برنامه و چالشهایی که در اجرا داشته اند، موضوعاتی را مطرح کرد.
در این نشست همچنین علی اصغر زارعی، نماینده مجلس شورای اسلامی نگاه مجلس به اسناد ملی را توضیح داد.
کامران دانشجو، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این برنامه با تاکید بر اینکه تدوین اسناد فناوری نیاز به هم اندیشی با نخبگان دارد، گفت: در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سند راهبردی نظام پژوهشی کشور را با لحاظ قیود نیازمندیهای فرهنگی، اجتماعی و مدیریتی در دستور کار دارد.
نسرین سلطان خواه، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در این نشست اظهار داشت: ستادهای فناوری راهبردی باید برای بهره وری از امکانات موجود برنامه ریزی داشته باشند و در راستای ایجاد حلقه مفقوده علم و فناوری تلاش کنند.
وی همچنین افزود: پیشنهاد می شود این ستادها برای طرحهای کلان ملی در زمینه فناوری طرحهایی را ارائه دهند.
به گزارش مهر، هم اندیشی تخصصی یک هزار دانشمند و فناور جهت تدوین اسناد ملی توسعه فناوریهای راهبردی صبح پنج شنبه 5 آذرماه از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.
نظر شما